Naast de viering, wat is er nog meer?
Rijnwaarde gelooft in relationeel jeugdwerk. Nadruk ligt op de drieslag: onderwijs op catechese avonden, vriendschap en levens issues in buddygroepen, groepsvorming door grotere activiteiten. Samenwerking met andere kerken wordt gezocht waar het ondersteunend is aan relationele karakter van ons jeugdwerk.

Rock Solid
Buiten de viering is er op zondag avond, eens per 2 weken Rock Solid. Een programma van Youth for Christ voor tieners van 10 tot en met 12 jaar ( basisschool groep 7 en 8)

Buddy Groepen
Er zijn aparte buddy groepen voor jongens en meiden, in de leeftijden 12& 13 jaar, 14&15 jaar. De catechese groepen zijn wel gemengd; jongens en meiden.  Er is een aparte 16 plus groep, waarin aandacht voor geloofsonderwijs en beleving, geloof vormgeven in deze tijd en maatschappij.

Grotere activiteiten
Daarnaast worden er regelmatige grotere activiteiten georganiseerd voor de hele groep tieners. Weleens knallende spierpijn gehad van de klimwand? Zin in wat slaapgebrek tijdens het kampweekend met alle jeugd van RijnWaarde? Tieneractiviteiten maken dat je samenwerkt en samen lacht…get connected!

Wil je meer weten over RijnWaarde of wil je eens met ons kennismaken?

Kom langs in de Bonte Berg of neem contact met ons op.