De redenen waarom mensen zich aan een kerk verbinden zijn heel divers. Dit geldt ook voor RijnWaarde. Misschien ben je niet zozeer op zoek naar een kerk, maar wil je uitvinden of het christelijk geloof iets voor jou is. Of je hebt al jaren niets meer met het geloof gedaan maar merkt dat het geloof weer actueel is geworden. Het kan ook zijn dat je net bent verhuisd naar Leidsche Rijn en op zoek bent naar een nieuwe gemeente. Zoveel mensen, zoveel redenen! 

Als jij al een keer een samenkomst hebt bezocht, is de kans groot dat je iemand van ons nieuwkomersteam hebt gesproken en hebt gehoord over de introductieavonden voor nieuwkomers en geinteresseerden. Veelal lukt het daarna vrij goed om je weg binnen RijnWaarde te vinden.

Mocht je niet meteen met de samenkomsten op zondag willen starten, maar ben je wel geïnteresseerd in RijnWaarde of het geloof dan kun je ook contact of kom eens kijken bij een activiteit of geef je op voor de Alphacursus.  

Verwachtingen
Is alles nog wat onwennig voor je, lees op deze website dan meer over wat je kunt verwachten in de samenkomst op zondagochtend en check bij jezelf of dit wellicht anders uitpakt dan je had gedacht. Ons doel is dat wij op de samenkomst geen “geheimtaal” spreken of ons zo gedragen dat nieuwkomers zich niet welkom voelen.

Wil je meer weten over RijnWaarde of wil je eens met ons kennismaken?

Kom langs in de Bonte Berg of neem contact met ons op.