Wat we op zondag in een grote groep belijden en beleven willen we in een kleinere groep door de week voortzetten. Zo'n groep, een huiskring, is de plaats waar je je kunt opladen, kunt praten over je geloof en waar je wordt gesterkt om de liefde van Jezus Christus te delen met de mensen op je school, je werk, met je vrienden, etc.

Omdat RijnWaarde huiskringen belangrijk vindt voor de groei van je geloof, zien wij het liefst dat iedereen zich aansluit bij een huiskring. Huiskringen zijn de primaire plaats waar je gekend bent en waar je voor elkaar zorgt. 

Een huiskring bestaat uit zes tot twaalf personen en komt eens per twee weken samen bij iemand thuis. Elke kring heeft één of twee kringleiders die ondersteuning krijgen vanuit het Kernteam, maar iedereen draagt zijn steentje bij door ook af en toe een avond voor te bereiden of iets te organiseren. Want kringen kunnen ook deelnemen aan sociale activiteiten door bijvoorbeeld als kring iemand uit Leidsch Rijn te helpen klussen of verhuizen of een maaltijd te koken voor de Daklozenopvang.

Doelen van de kring zijn: veel gezelligheid, elkaar leren kennen en vertrouwen, groeien in geloof en liefde voor God en elkaar en voor eenvoudige onderlinge zorg. Voor bijzondere situaties (denk aan ziekte, overlijden, crisis, relaties, financieel, praktisch) kan het Rijncareteam 'zorg op maat' bieden.

Hoe kan ik deelnemen?
Je bent welkom op elk van onze kringen op elk moment van het jaar. Een berichtje met de coordinator is de eerste stap: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We nemen dan contact met je op en kijken welke kring het beste bij jou past en letten dan op grootte, dag, wijk of het accent van een kring.

Wil je meer weten over RijnWaarde of wil je eens met ons kennismaken?

Kom langs in de Bonte Berg of neem contact met ons op.