Jongeren zijn waardevol voor de gemeente en dus is het belangrijk dat je je als jongere ook gehoord en gezien weet. Als jeugdpastoraat willen we jou een luisterend oor bieden en waar nodig een tijdje met je meelopen op de weg van dit leven en met God.

Het team bestaat uit Peter de Graaf en Karina de Leeuw. Peter werkt in de jeugdhulpverlening en Karina heeft als vrijwilliger gewerkt bij Stichting Chris. Door deze achtergrond hebben we niet alleen een luisterend oor maar weten we je mogelijk ook beter te helpen en waar nodig door te verwijzen. Wij zijn er voor jou!

Waarom speciaal voor jeugd?
Jij bent belangrijk. Voor jezelf, je ouders, je vrienden, de gemeente, maar bovenal voor God! Als jongere ben je ook met heel andere dingen bezig dan volwassenen en dat vraagt dus ook om een andere benadering. Vandaar: jeugdpastoraat. Jij bent een uniek mens en je verdient onze aandacht!

Voor wie precies?
Jeugdpastoraat is bedoeld voor jongeren van ongeveer 12 tot 20 jaar. Je hoeft niet persé lid te zijn van onze gemeente of gelovig te zijn om gesprekken met één van ons te hebben.

Over alles?
Je kan een beroep op ons doen als je met vragen rondloopt over het geloof of over jezelf. Dat kunnen allerlei vragen zijn; over school, werk, thuis, relaties, seks, je lichamelijke of psychische gezondheid, occulte ervaringen of hele bijzondere ervaringen. Geen onderwerp is voor ons taboe.

Hoe doe ik dat dan?
Door één van ons een mailtje te sturen. Je kunt zelf een keuze maken in wie jij wilt spreken. Daarnaast kan je ons natuurlijk ook aanspreken als je ons ziet.

En dan?
Meestal spreken we af om met elkaar te mailen of te bellen. Soms is het beter een keer af te spreken. Uiteraard bekijken we steeds of je vraag al beantwoord is of dat we nog wat vaker met elkaar afspreken. We willen bovenal heel zorgvuldig omgaan met jou en met datgene wat jij vertelt.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en/of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wil je meer weten over RijnWaarde of wil je eens met ons kennismaken?

Kom langs in de Bonte Berg of neem contact met ons op.