RijnWaarde heeft een kerkenraad (kernteam) die de eindverantwoordelijkheid heeft over alles wat er in RijnWaarde gebeurt. Het kernteam bestaat uit:

  • de predikant
  • 6 ouderlingen
  • 2 diakenen

Kernteamleden worden gekozen door de gemeenteleden en zitten normaal gesproken 3 jaar in het kernteam. Het kernteam vergadert meestal één keer per maand.

Elk kernteamlid heeft een aandachtsgebied waar hij of zij de eindverantwoordelijkheid voor draagt. RijnWaarde is verder georganiseerd in teams, die altijd onder de verantwoordelijkheid van een kernteamlid vallen. Sommige teams bestaan uit vele mensen, sommige slechts uit één.

Hieronder volgt een lijst met de leden van het kernteam. Van elk lid wordt zijn of haar aandachtsgebied(en) genoemd.

Mark Rietkerk (predikant):
De predikant heeft een specifieke eindverantwoordelijkheid voor de vieringen (inhoudelijk), het pastoraat en toerusting & onderwijs. Heeft u vragen belt u dan gerust even met Mark (06 34108811).

Robert Boersma (ouderling):
Voorzitter kernteam, beleid, begeleiding medewerkers, bewaken identiteit, zusterkerken, gemeenteweekend, beroepingscommissie.

Erik Jan Dubbink (ouderling):
Pastoraat, huiskringen, mentoraat. Hij is verantwoordelijk voor het Pastoraal team, het team huiskringleiders, het Ministryteam en de Gebedscoördinatie.

Bas Treurniet (ouderling):
Kinderwerk, jeugdpastoraat en –diaconaat, kinderkerk en tienerdiensten, Rock Solid en Solid Friends, Catechisatie en Youth Alpha Lite.

Frank Goedhart (ouderling):
Missionair werk, Missionaire cursussen, wijkgerichte activiteiten, Frontline activiteiten en de missionaire cultuur binnen RijnWaarde (vorming en toerusting).

Danielle Terpstra (ouderling):
Zondagse samenkomsten, preekvoorziening en denktank inhoud diensten en preken.

Agnes Henstra (diaken):
Intern en extern diaconaat, collectes, Micha-zondag en Hulp in Praktijk (HiP).

Heerko Koops (diaken):
Financieel beheer, huisvesting en fondswerving.

Bert van der Poel (ouderling):
Secretaris, ledenadministratie, communicatie en team begeleiding nieuwkomers.

Berichten aan het kernteam kunnen het beste aan de secretaris worden verstuurd: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wil je meer weten over RijnWaarde of wil je eens met ons kennismaken?

Kom langs in de Bonte Berg of neem contact met ons op.