Op zondag 18 juni van 11:00 tot 12:00 wordt op het evenemententerrein in het Maximapark voor de vierde keer de Parkdienst gehouden. Aansluitend om 12:00 houden we een gezamenlijke picknick om elkaar te ontmoeten. De parkdienst is ontstaan uit een verlangen om met verschillende kerken samen te komen. 

Thema

We gaan met elkaar nadenken over ‘het Feest in de Wijngaard’! We willen jullie, om dit feest mee te vieren, vragen om druiven mee te nemen: rode druiven, witte druiven, heerlijke druiven.

Kinderen

Er zijn kinderbladen beschikbaar. Wel vragen we jullie zelf op jullie kinderen te passen.

Overtuin

De opbrengst van de collecte van de parkdienst is bestemd voor het project Overtuin van het Leger des Heils. Tijdens de dienst horen jullie hier uiteraard meer over!

Picknick

Na de Parkdienst zullen we ook een picknick houden op Amerikaanse manier: ‘Bring your own and share!’ Voor de dienst verzamelen we het meegebrachte eten en drinken op tafels zodat er een buffet ontstaat waarvan we tijdens de picknick kunnen genieten.

Even wat praktische dingen op een rijtje:

  •   Het terrein is niet met de auto bereikbaar, dus kom op de fiets
  •   Denk aan je stoel/picknickkleed en picknickset
  •   Bij slecht weer: kijk vanaf zaterdagmiddag op www.derankleidscherijn.nl/nieuw.html
  •   Er kan gebruik gemaakt worden van de toiletten in de bosspeeltuin
  • Voor zowel de picknick als de Parkdienst is iedereen van harte welkom!

    Download hier de pdf met alle info
  • Voor verdere vragen kun je contact opnemen met: José van Baars: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., Anne Marie Borgdorff: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Rianne Top: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Wil je meer weten over RijnWaarde of wil je eens met ons kennismaken?

Kom langs in de Bonte Berg of neem contact met ons op.